判断题
Hello, my name is Jimmy. I’m a boy. I’m eleven. I am in Class Five Grade Six. Now let me tell you something about my family. There are three people in my family. My father, my mother and I. My father is a worker and my mother is a worker too. And they are both good workers , I am a good Student. My father and mother love me very much too. We have a new car. It’s green. I like it very much.
(1)We have an old car.
(2)I’m in Class Six ,Grade Five.
(3)There are three people in my family.
(4)My father and mother are both workers.
(5)I don’t like out car.
阅读短文,根据短文内容判断句子是否正确,相符的括号内写“T” , 不相符的写“F”.
Hello! My name is Mike.I’m strong.I’m very fuuny. I like English very much.Miss Liu is my new English teacher.She is kind and beautiful.My favourite day is Tuesday .We have English on that day.I can speak English and sing English songs.
(1)Mike is funny.
(2)Mike likes Chinese very much
(3)Miss Liu is kind
(4)Mike’s favourite day is Friday
(5)Mike has English on Tuesday .
阅读理解。
Hello! My name is Jane.I’m a student.I’m nine years old.I live in a blue house with my family.My house is near the hospital.My mother is beautiful and thin.She is a nurse.My father is a policeman.He is clever.
My bedroom is big.There is a big bed in my bedroom.There is a football under the bed,I like play football very much.Can you see a teddy bear on the bed?That’s my favorit toy.I have got ten pairs of shoes and fifteen dresses.My favorite dress is a pink one,it’s ninety yuan.
阅读短文,选择正确的答案,将字母序号写入括号里。
(1)--- How old is Jane? --- She is _______ years old.
A.8 B.9 C.10
(2)--- What does Jane’s father do? ---______________ .
A.He is a doctor.B.He is a nurse . C.He is a policeman.
(3)--- where is Jane’s house? --- It's near the_______ .
A.school. B.hospital C.train staition.
(4)--- How much is the pink dress? --- It’s _______.
A.9 yuan B.90 yuan C.19yuan
(5)--- How many dresses does Jane have? --- _______.
A.10 B.9 C.15
阅读短文,选词填空并完成阅读理解。(10分)
basketball, English, swim, friendly, Chinese
Dear Robin,
My name is Tom. I am an (1)boy. I want to be your friend! I am (2)and funny. I can speak English, but I can’t speak(3). Can you help me?
I can play (4). I can play football. I can play ping-pong, too. We can play ping-pong together.
I can’t do any kung fu, but I can (5). I can help you swim.
Yours,
Tom
判断句子是否与短文意思相符,相符的打“√”,不符的打“×”。
(6)Tom is a Chinese boy.
(7)Tom is friendly and funny.
(8)Tom can speak Chinese.
(9)Tom can’t play football.
(10)Robin can help Tom swim.
阅读短文,选词填空并完成阅读理解。(10分)
basketball, English, swim, friendly, Chinese
Dear Robin,
My name is Tom. I am an (1)boy. I want to be your friend! I am (2)and funny. I can speak English, but I can’t speak(3). Can you help me?
I can play (4). I can play football. I can play ping-pong, too. We can play ping-pong together.
I can’t do any kung fu, but I can (5). I can help you swim.
Yours,
Tom
判断句子是否与短文意思相符,相符的打“√”,不符的打“×”。
(6)Tom is a Chinese boy.
(7)Tom is friendly and funny.
(8)Tom can speak Chinese.
(9)Tom can’t play football.
(10)Robin can help Tom swim.
阅读短文,选词填空并完成阅读理解。

Hello, I’m Zhang Peng.Welcome to my bedroom.
There is a bed, a desk, a chair and a bike in my room.There is a computer and water (1)on the desk.The chair is under the desk.The (2)and the(3)are on the wall.The bike is (4)the door.There is a plant (5)the bed.It is on the window.
My bedroom is small but clean.How about yours?
判断句子是否与短文意思相符,相符的打“√”,不符的打“×”。
(6)This is Wu Yifan’s bedroom.
(7)There are some books on the desk..
(8)The plant is on the window.
(9)There is a water bottle on the chair.
(10)The bedroom is big and clean.