阅读短文,判断下列句子是(T)否(F)符合短文内容。
Mr and Mrs More have two daughters.They love their daughters very much.But they want to have a son.Now Mrs More is six month pregnant(怀孕六个月)。Both Mr and Mrs More are very happy.Now Mr and Mrs More go to the doctor.And the doctor is giving Mrs More a check up.
Mr More :Am I going to have a boy ?
Doctor: You are going to have four babies.
Mrs More : Four babies ! Doctor :Yes.That’s true.
Mr More: :Am I going to have four boys ?
Doctor: No, you are going to have four little daughters.
Mrs More : We are going to have six daughters all together.
(1)Mr More has two daughters.
(2)Mr and Mrs More don’t like their daughters.
(3)Mr and Mrs More want to have a son.
(4)The doctor tells Mr More be will have more daughters.
(5)Mr and Mrs More will have four daughters in their family.
阅读短文,判断正误。
Amy is my best friend. She’s a nice girl. She’s ten. She is tall. She has long hair and a small nose. She likes music, computer games and painting. She's a good student, I like her very much.
(1). Amy is a boy.
(2). Amy has long hair and small eyes.
(3). Amy likes sports and science.
(4). She is nice.
(5). She's a good teacher.
(6). Amy is my sister.
I have a good friend. It is a dog. It's 3 years old. He has two big eyes and two big ears. It's yellow. It lives on a farm. It likes sport. Its favourite food is chicken. It always catches mice at night. I like it very much.
(1).What's its name?
________________________________
(2).Does it have two small eyes?
________________________________
(3).What colour is the dog?
________________________________
(4).What's its favourite food?
________________________________
(5).Does it like music?
________________________________
(6).Where does it live?
________________________________
(7). How old is it?
________________________________
(8). Do you like it?
________________________________
阅读短文,判断下列句子是否与短文相符. 相符的写“T”,不符的写“F”。
I have my own room now. It’s very big. There is a bed in my room. There is a desk next to the bed. I often do my homework on it. There is a big shelf near the desk. There are many books on it. Some are school books. Some are story books. I have a walkman, too. It's always on the bed. I use it to learn English.
(1). My own room is very big.
(2). There are two beds in my room.
(3). I often do my homework on my desk.
(4). Many books are always on the bed.
(5). I have a walkman.
(6). I use my walkman to learn English.
阅读短文,判断与短文内容是否相符,相符的写“T”,不符的写“F”。
This is my room. It's big and nice. There is a picture on the wall. There are blue and white curtains. There is mirror behind the door. My bed isn't big. I have many books on the shelf. There is a desk near the shelf. I have a computer on the desk. I often use my computer. I like my room. I can make the bed and clean the bedroom by myself.
(1). My room is big and nice.
(2). You can see a picture in my room.
(3). There is a mirror behind the door
(4). I don't have a computer.
(5). I can do housework by myself.
I have a new computer room. It's on the second floor.
It's big and nice. The curtains are green. There are some pictures on the wall. There is a board, two fans, six lights and forty new computers. We can use computers and learn with them, I like our new computer room very much.
(1). Is the computer room new? __________
A. Yes,it is.
B. No, it isn't.
C. Yes, it can.
(2). How many lights can you see in the computer room? __________
A. Two
B. Six
C. One
(3). Where is the computer room?__________
A. It's on the first floor.
B. It's on the third floor.
C. It's on the second floor.
(4). Can the boys and girls use computers? __________
A. Yes,they do.
B. Yes, you can.
C. Yes, they can.
(5). What colour are the curtains? __________
A. Blue
B. Yellow
C. Green